Blue Seas Living

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ta vara på möjligheten att förvärva en lägenhet i en nyrenoverad fastighet på attraktivt läge i Pompano Beach, Florida enbart 300 meter ner till stranden.

Under fas 1, före renoveringen startades såldes två av lägenheterna för 314 000 USD respektive 348 000 USD.

Nu är renoveringsarbetet med fastigheten helt klart, lägenheterna färdigställda och tillträde kan ske omgående. Lägenheterna är totalrenoverade med nya stormsäkra fönster och glaspartier från golv till tak och nytt kök med stora bänkskivor i vit Quartz och rostfria maskiner. Vidare har lägenheterna fått nya hel kaklade badrum, central A/C, nya golv i vitt högblankt Porcelain klinker i alla rum.

Vi har nu inlett fas 2, vilket innebär att vi inlett arbetet med en helt nyanlagd trädgård med poolområde, helt ny saltvattenspool, stenlagda uteplats och ny asfalterade parkeringsplatser. Arbetet förväntas ta cirka 3 månader. Passa på att investera i en lägenhet nu innan priserna höjs när fas två är avslutad!

Pompano Beach är en populär semesterort året om och det är mycket stor efterfrågan på hyreslägenheter för semesterfirare. Här finns möjligheten att använda din lägenhet när du vill och med hjälp av ett lokalt uthyrningsbolag kan du hyra ut den med möjlighet till passiva inkomster från hyresintäkter. Det lokala uthyrningsbolaget tar även hand om städning och underhållet av lägenheten.

Med en lägenhet i expansiva Pompano Beach har du goda förutsättningar för en värdeökning då staden har av CNN och Wall Street Journal utnämnts till en av USA mest intressanta marknader för investeringar i fastigheter och semesterhus. Bostadsmarknaden i området är på uppgång efter finanskrisen och stora investeringar i områdets attraktionskraft har genomförts och fler är på gång. Atlantic Boulevard rustas upp och väntas locka till fler etableringar och ett ännu större utbud av restauranger och nöjen.

I ett lugnt område mellan Intercoastal Waterways kanaler och vackra Pompano Beach ligger denna tvåvåningsfastighet med fyra lägenheter varav två är sålda.

Fastigheten håller en väldigt hög standard och är ett attraktivt semesterboende i området med enbart 300 meter till stranden. Endast 25 minuter från fastigheten finner du Fort Lauderdales internationella flygplats. Direktflyg från flera flygplatser i Skandinavien gör området till ett utmärkt val för investeringar i utlandsboende.

Från Blue Seas Living har du närhet till flera aktiviteter såsom surfing, fiske, galoppsport samt flertalet golfbanor. Närheten till nämnda attraktioner gör Blue Seas Living till en utmärkt semestervisit samt främjar möjligheten att erhålla en hög beläggningsgrad när man själv inte vill använda lägenheten.

Pompano Beach är en stad med ca 100 000 invånare som ligger på södra Floridas atlantkust, strax norr om Fort Lauderdale. Här finns en vacker och mycket populär strand. Klimatet är tropiskt och även under vintern är dagstemperaturen i snitt 24–26 grader och havet är det som kallast runt 23 grader. Staden ligger endast 25 minuter från flygplatsen i Fort Lauderdale, med direktflyg från Kastrup och Arlanda.

Pompano Beachs strandpromenad har nyligen byggts om från grunden och huvudgatan mot stranden har också fått en ordentlig ansiktslyftning. Detta stärker stadens varumärke och en redan populär semesterdestination blir ännu populärare. Vi ser stora möjligheter för en fortsatt stark fastighetsmarknad i Pompano Beach. Staden är mån om turistnäringen och det finns, till skillnad från många andra orter i Florida, relativt få restriktioner gällande korttidsuthyrning.

Lgh nr SqFt (kvm) Sov/Bad Pris USD Status
1 1259 (117) 2/2 $ 348 000,00 Såld
2 1227 (114) 2/2 $ 329 000,00 Ledig
3 1259 (117) 2/2 $ 379 000,00 Ledig
4 1259 (117) 2/2 $ 314 000,00 Såld

 

Lägenheterna är totalrenoverade i öppen planlösning med väldigt hög standard:

 • Helt nya stormsäkra fönster och stora glaspartier från golv till tak
 • Nytt kök med stora bänkskivor i vit Quartz och nya rostfria maskiner
 • Nya helkaklade badrum
 • Nya golv genom hela lägenheten i vit hög glansig Porcelain kakel
 • Nymålat överallt
 • Nya snickerier och infällda spotlights

Utvändigt kommer det finnas:

 • Nyanlagd tropisk trädgård med automatiskt sprinklersystem
 • Ny stenlagd uteplats för både grillkvällar och poolhäng
 • Ny uppvärmd saltvattenspool
 • Ny asfalterade parkeringsplatser
I Blue Seas Living är det tillåtet med korttidsuthyrning av din lägenhet vilket genererar passiva inkomster. Ett lokalt uthyrningsbolag estimerar att uthyrningspotentialen för din lägenhet uppgår till 31 veckor om året. Hyresintäkterna som uthyrningsbolaget estimerar varierar under låg- och högsäsong som motsvarar en bruttointäkt på ca 53 700 USD per år.

Du köper en lägenhet i en expansiv marknad som är på uppgång samt i en stad som genomför stora investeringar som främjar områdets attraktionskraft. Detta ger en god möjlighet för en potentiell värdeökning på din investering.

SIG Living besitter ett nätverk av uthyrningsbolag och managementbolag som kan ta hand om allt runt din lägenhet så som möblering, uthyrning, betalning av räkningar, deklaration osv. Det innebär att du inte behöver lägga så mycket tid på din lägenhet utan kan bara njuta av tropiska Florida!

Investeringen i korthet
 • Priser från 329 000 USD
 • Korttidsuthyrning tillåtet
 • Enbart 300 meter till stranden
 • Helrenoverade lägenheter med hög standard
 • Internationell flygplats endast 25 minuter från fastigheten
 • Nyanlagd tropisk trädgård
 • Ny saltvattens pool

Blue Seas Living

Kontakta mig för mer information

Namn*

E-postadress*

Telefon*

*Obligatorisk