Cypress Cove

 
Härlig utsikt mot kanalen.
Stora fönsterytor.

Ny, fräsch inredning i badrum.
Master bedroom.
Kanalutsikt.
Badrum för två.
Dusch.
Ljust, generöst vardagsrum.
Plats att njuta.
Barkök.
Sovrum i lugna färger.
Sovplats för två.
Badrum med fräsch inredning.
Härligt stora fönsterytor och öppen planlösning.
Parkering framför huset.
Pompano Beach.
Pompano Beach.
Hillsboro Inlet Lighthouse.
IMG_0895
Nu har du möjlighet att investera i ett unikt semesterboende på bästa kanalläge med egen båtplats i expansiva Pompano Beach.

Fastigheten har genomgått en omfattande renovering såväl invändigt i lägenheterna som utvändigt på fasad och trädgård. I trädgården, omgiven av palmer och bananträd kan du ta ett svalkande dopp i ett lyxigt swimspa och njuta av utsikten över kanalen och båtlivet. Fastigheten består av fyra lägenheter med varierande storlek. En inredningsfirma har smakfullt designat och möblerat lägenheterna med nya moderna möbler, TV apparater, husgeråd och allt som behövs i ett semesterboende.

Pompano Beach är en populär semesterort året om och det är mycket stor efterfrågan på hyreslägenheter för semesterfirare. Här finns möjligheten att använda din lägenhet när du vill och med hjälp av ett lokalt uthyrningsbolag kan du hyra ut den med möjlighet till passiva inkomster från hyresintäkter. Det lokala uthyrningsbolaget tar även hand om städning och underhållet av lägenheten.

Med en lägenhet i expansiva Pompano Beach har du goda förutsättningar för en värdeökning då staden har av CNN och Wall Street Journal utnämnts till en av USA mest intressanta marknader för investeringar i fastigheter och semesterhus. Bostadsmarknaden i området är på uppgång efter finanskrisen och stora investeringar i områdets attraktionskraft har genomförts och fler är på gång. Atlantic Boulevard rustas upp och väntas locka till fler etableringar och ett ännu större utbud av restauranger och nöjen.

På ett lugnt och vackert läge vid änden av kanalen ligger denna fastighet med utsikt över vattnet och egen båtplats.

Fastigheten består av fyra lägenheter med varierande storlek och en vacker trädgård som mynnar ut till den egna bryggan och båtplatserna. Ett attraktivt semesterboende med egen brygga vid kanalkanten, fem minuter från stranden och endast 25 minuter från Fort Lauderdales internationella flygplats. Direktflyg från flera flygplatser i Skandinavien gör området till ett utmärkt val för investeringar i utlandsboende.

Bara 400 meter från fastigheten ansluter East Atlantic Boulevard,
Pompano Beach huvudgata med shopping och restauranger, som även tar dig raka vägen ner till stranden.

Fastigheten som har närhet till strand, kanal, huvudgata och attraktioner främjar möjligheten att erhålla en hög beläggningsgrad på uthyrningen.

Pompano Beach är en stad med ca 100 000 invånare som ligger på södra Floridas atlantkust, strax norr om Fort Lauderdale. Här finns en vacker och mycket populär strand. Klimatet är tropiskt och även under vintern är dagstemperaturen i snitt 24–26 grader och i havet är det som kallast runt 23 grader.

Staden ligger endast 25 minuter från flygplatsen i Fort Lauderdale med direktflyg från Kastrup och Arlanda. Pompano Beachs strandpromenad har nyligen byggts om från grunden och huvudgatan mot stranden har också fått en ordentlig ansiktslyftning. Detta stärker stadens varumärke och en redan populär semesterdestination blir ännu populärare.

Vi ser stora möjligheter för en fortsatt stark fastighetsmarknad i Pompano Beach. Staden är mån om turistnäringen och det finns, till skillnad från många andra orter i Florida, relativt få restriktioner gällande korttidsuthyrning.

Lgh nr SqFt (kvm) Sov/Bad Pris USD Status
1 700 (65) Studio/1 $ 189 000,00 Ledig
2 700 (65) 1/1 $ 219 000,00 Ledig
3 750 (70) 2/1 $ 229 000,00 Ledig
4 1400 (130) 3/3 $ 389 000,00 Ledig

Lägenheterna genomgår en total renovering och kommer innan tillträda att få:

 • Nytt kök med rostfria maskiner
 • Nya vackra badrum
 • Nya golv
 • Nymålat överallt

Fastigheten kommer också att få en rejäl ansiktslyftning med bla:

 • Nyputsad och nymålad fasad
 • Helt nytt tak
 • Nyanlagd tropisk trädgård med stenlagd uteplats
 • Nytt stort swimspa (kombinerat för simning och jacuzzi)
I Cypress Cove är det tillåtet med korttidsuthyrning av din lägenhet vilket genererar passiva inkomster. Ett lokalt uthyrningsbolag estimerar att uthyrningspotentialen för en lägenhet i Cypress Cove uppgår till 26 veckor om året. Estimatet med ett exempel på Lägenhet 4 i Cypress Cove som har tre sovrum och tre badrum resulterar i en bruttointäkt på 47 600 USD per år.

Hyresintäkterna varierar under låg- och högsäsong som motsvarar en bruttointäkt på 47 600 USD per år.

Du köper en lägenhet i en expansiv marknad som är på uppgång samt i en stad som genomför stora investeringar som främjar områdets attraktionskraft. Detta ger en god möjlighet för en potentiell värdeökning på din investering.

SIG Living besitter ett nätverk av banker och mortgage broker som kan erbjuda finansieringsmöjligheter upp till 65 % på köpeskillingen.

Film från fastigheten och området.

Investeringen i korthet
 • Priser från 189 000 USD
 • Korttidsuthyrning tillåtet
 • Kanalläge med utsikt över vattnet med egen båtplats
 • Helrenoverade lägenheter med hög standard
 • Internationell flygplats 25 endast minuter från fastigheten
 • Möjlighet till 65 % finansiering

Cypress Cove

Kontakta mig för mer information

Namn*

E-postadress*

Telefon*

*Obligatorisk