Gulf Heights Garden

Gemensam trädgård med poolområde på baksidan.
Lunge med utekök.
Pool.
Relaxområde vid poolen.
Kök med matplats.
Generösa sovrum.
Generösa sovrum.
Kök och sällskapsarea i öppet samspel.
Generöst vardagsrum med stora glaspartier mot trädgården.
Burspråk med skjutdörrsparti för avskildhet.
Entrésida med parkering.
Ett stenkast från stranden.
Missa inte möjligheten att investera i en tropisk semesterbostad med enbart 90 meter till en av USA:s vackraste kritvita sandstränder.

Fastigheten består av fyra identiska lägenheter som kommer inför försäljning att genomgå omfattande renovering både in- och utvändigt. Fastigheten kommer att få en upprustning utvändigt med en nyanlagd trädgård med ett tropiskt utseende och en stilfull saltvattenpool. Även invändigt utförs en omfattande renovering med nya badrum, nya golv, nymålade väggar tillsammans med moderniserade kök med nya rostfria maskiner.

I Fort Myers Beach är det endast de fastigheter närmst stranden som är godkända för korttidsuthyrning vilket gör att det är begränsat antal lägenheter för semesteruthyrning. Förutom det begränsade utbudet så bidrar den populära semesterdestinationen till en potentiellt hög beläggningsgrad och god avkastning.

 

Fort Myers Beach ligger i sydvästra Florida vid Gulfkusten och är känt världen över för sin fantastiska milslånga sandstrand vid Mexikanska Gulfen tillsammans med sin enastående solnedgång.

Denna vackra och för området karaktäristiska fastighet är belägen endast 90 meter från den 1 mil långa sandstrand som Fort Myers Beach erbjuder. Fastigheten är belägen närmast stranden och det är endast dessa fastigheter som är godkända för korttidsuthyrning i Fort Myers Beach. Det är således ett begränsat antal lägenheter som är tillgängliga för semesteruthyrning. Förutom det begränsade utbudet så bidrar den populära semesterdestinationen till en potentiellt hög beläggningsgrad och god avkastning.

Utöver närheten till förnöjelser såsom sol, strand och hav finns även barer, restauranger, outletmalls och annan shopping på kort avstånd. Fort Myers Beach ligger endast 30 minuter från den internationella flygplatsen, South West Florida International Airport.

 

sunset-1018460_1280

Fort Meyers Beach är berömt för sina spektakulära solnedgångar över Mexikanska golfen.

Lgh nr SqFt (kvm) Sov/Bad Pris USD Status
1 925 (86) 2/1 $ 295 000,00 Ledig
2 925 (86) 2/1 $ 295 000,00 Ledig
3 925 (86) 2/1 $ 295 000,00 Ledig
4 925 (86) 2/1 $ 295 000,00 Ledig

Lägenheterna genomgår en total renovering och kommer innan tillträda att få:

 • Helrenoverade kök med nya rostfria maskiner
 • Helrenoverade badrum
 • Nya golv
 • Nymålat överallt
 • Nyrenoverade balkonger

Fastigheten kommer också att få en rejäl ansiktslyftning med bla:

 • Målning
 • Nytt golv i uteköket
 • Nyanlagd tropisk trädgård med stenlagd uteplats
 • Ny stor saltvattenspool
I Fort Myers Beach är det endast de fastigheter närmst stranden som är godkända för korttidsuthyrning vilket gör att det är begränsat antal lägenheter för semesteruthyrning. Förutom det begränsade utbudet så bidrar den populära semesterdestinationen till en potentiellt hög beläggningsgrad och god avkastning.

Ett lokalt uthyrningsbolag estimerar att uthyrningspotentialen för din lägenhet uppgår till 32 veckor om året. Hyresintäkterna som estimeras av uthyrningsbolaget varierar under låg- och högsäsong som motsvarar en bruttointäkt på ca 29 600 USD per år.

SIG Living besitter ett nätverk av banker och mortgage broker som kan erbjuda finansieringsmöjligheter upp till 65 % på köpeskillingen.

3D visualisering av fastigheten efter renovering. Filmen är en illustration och avvikelser från slututförandet förekommer.

Investeringen i korthet
 • Investering på 295 000 USD
 • Lägenheter med två sovrum, ett badrum, vardagsrum, kök och balkong
 • Totalrenoverade lägenheter med tropisk trädgård och saltvattenpool
 • 90 meter till stranden
 • Korttidsuthyrning tillåten
 • 30 minuter till internationell flygplats
 • Finansieringsmöjligheter upp till 65 %

GulfHeights karta

Kontakta mig för mer information

Namn*

E-postadress*

Telefon*

*Obligatorisk